beste apps 2017 Tele2
26 - 02 - 20183 min. leestijd

iPhone gebruikers opgelet: vijf van de beste apps van 2017

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met je iPhone in je hand sta jij on top of the world. Deze unit wijkt never nooit van jouw zijde. Alles wat je nodig hebt, vind je in de apps op jouw telefoon: webwinkels om eindeloos te shoppen, de herhalingen van je lievelingsprogramma… En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle apps waarmee je snaps van jezelf naar je #bae stuurt. Ben je benieuwd naar wat wij nu echt hot vinden in app-land? Houd dan je iPhone (X) in de aanslag met de App Store geopend. Wij hebben hieronder namelijk een aantal van de vaakst gedownloade, hoogst gerankte en meest besproken apps van 2017 op een rijtje gezet.

Beste apps 2017: Bitmoji

Voorgoed je wenkbrauwen on fleek met jouw persoonlijke emoji? De Bitmoji-app is een top toevoeging op Snapchat, waarbij je een unieke avatar maakt van – jawel – jezelf. Jouw haarstijl, kleur ogen, vorm gezicht en andere uiterlijke kenmerken leg je vast in je eigen emoji voor op je telefoon.

Hoe het werkt? Je begint met het aanmaken van een account en persoonlijke emoji bij Bitmoji. Vervolgens activeer je het Bitmoji-toetsenbord op je iPhone en koppel je de app aan Snapchat. Op Snapchat ben jij nu te herkennen aan jouw persoonlijke emoji. Ook kun je aan de slag met het toepassen van je persoonlijke emoji in de Snapchat-creaties die je rondstuurt naar je vrienden.

Bitmoji is gratis te downloaden in de App Store.

Beste apps 2017: AliExpress Shopping App

beste apps 2017 Bitmoji Tele2Werkelijk alles wat je maar wilt shoppen, aangeboden in één shopping app. Dat is wat AliExpress belooft én doet. Zoek je toevallig naar nieuwe hair extensions, een zitzak, smartphone-tripod, gehaktbalmaker, lingerie of een yogamatje? Zoekt en gij zult vinden!

De app van AliExpress is handig in gebruik en je kunt gemakkelijk filteren op jouw voorkeuren. Let wel op: bij bestellingen vanaf 22 euro bij dezelfde leverancier betaal je importkosten. Van tevoren even checken dus!

AliExpress is gratis te downloaden in de App Store.

Beste apps 2017: Minecraft

Het beloofde land creëer je zelf. Oké, met een beetje hulp van Minecraft dan. Dit populaire spel, waarbij je vrij rondloopt in een virtuele wereld, is al een aantal jaar verkrijgbaar in Nederland. Als speler bouw je je eigen wereld en maak je deze wereld leefbaar. Zo ga je op zoek naar voedsel en vecht je tegen vijandelijke mobs. Naast het bouwen van voorzieningen, is het de bedoeling dat je rondreist en nieuwe plekken ontdekt. Om daar bijvoorbeeld weer grondstoffen te delven waar je wapens van kunt maken om jezelf te verdedigen. Avontuur staat voorop. Minecraft ontwikkelt constant nieuwe versies en updates, waardoor je steeds weer nieuwe features ontdekt in het spel.

Minecraft is voor 7,99 euro verkrijgbaar in de App Store.

Beste apps 2017: NPO Start

beste apps 2017 NPO Start Tele2Heb je Wie is de Mol gemist? Wil je Floortje Naar Het Einde Van De Wereld nog eens terugzien of ben je nét te laat thuis voor Spuiten en Slikken? Met NPO Start hoef jij je niks-nakkes-nada meer aan te trekken van de tv-gids. Je kijkt de programma’s van de NPO op je iPhone of iPad wanneer JIJ dat wil. Bankhangers opgelet: NPO Start kun je via de Chromecast of Airplay ook op je tv gebruiken. Verder kun je kijklijsten en profielen aanmaken in de app, zodat iedereen in huis een aparte kijkomgeving krijgt. Kies je voor een betaald account van 2,95 euro per maand, dan staat een groter aanbod aan programma’s voor jou langer online in HD en komen er geen advertenties voorbij.

NPO Start is gratis te downloaden in de App Store.

Beste apps 2017: Tikkie

beste apps 2017 Tikkie Tele2“Stuur me ff een Tikkie, ouwe!” Ook al een keer zo’n verzoekje gekregen via WhatsApp? Vást wel! Hebben jullie gezellig met z’n allen hamburgers gebunkerd? Met Tikkie hoeven jullie bij het afrekenen geen rekenmachientje meer te vragen om ter plekke de rekening te delen. Dankzij deze betaalapp schiet je met een gerust hart de burgers van je vrienden voor. Achteraf geen gehannes met het rondsturen van je bankrekeningnummer, of een lading kleingeld toegestopt krijgen.

Met Tikkie stuur je een betaalverzoekje via WhatsApp en kunnen je vrienden hun deel direct overmaken. Ongeacht bij welke bank ze zitten. Going Dutch is nog nooit zo leuk geweest.

Tikkie is gratis te downloaden in de App Store.

Genoeg redenen om vastgekleefd te zitten aan jouw iPhone-scherm. Welke app is jouw favoriet?

P.S. Is door het downloaden van alle apps je iPhone batterij snel leeg? Zo fix je die struggle!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt