Best_Apple_Watch_Apps_Tele2_Main
27 - 08 - 20182 min. leestijd

Hier zijn ze: de beste Apple Watch apps!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Kom maar op met die tips voor je smartphone! Voor je smartphone heb je app store’s vóóól met apps. Maar op de Apple Watch kun je natuurlijk ook een hele hoop vette, handige apps installeren. Je Apple Watch alleen gebruiken om je stappen mee te tellen zou zonde zijn, want er zijn heel wat apps verkrijgbaar voor dit horloge. Wij zetten een paar van de beste Apple Watch apps op een rijtje.

1.    Beste Apple Watch apps: A Tiny Game of Pong

Pong_Best_Apple_Watch_Apps_Tele2_Inline

Even op de trein wachten, of op je vriendin die te laat is voor jullie koffiedate? Hét moment om een leuke game op je Apple Watch te spelen. A Tiny Game of Pong is zo’n handig spelletje dat je overal even snel tevoorschijn tovert. Makkelijk te spelen, maar errug verslavend! Vergelijkbaar met Snake van de Nokia 3310 van 15 jaar geleden! Some things never change…

A Tiny Game of Pong is voor 2,29 euro te downloaden in de App Store.

2.    Beste Apple Watch apps: BirdieBirdie_Best_Apple_Watch_Apps_Tele2_Inline

Een tweede in de categorie ‘spelletjes op je Apple Watch’ is Birdie. Birdie speel je met The Crown (het draaibare wieltje aan de zijkant van je Apple Watch). Jouw doel als je Birdie speelt? Het vogeltje zo lang mogelijk laten vliegen. Het leuke van het spelletje is dat het alleen werkt op de Apple Watch. Echt uniek dus!

Birdie is gratis te downloaden in de App Store.

3.    Beste Apple Watch apps: Break this SafeBreak_tis_Safe_Best_Apple_Watch_Apps_Tele2_Inline

Deze game is echt heel vet. Bij Break this Safe probeer je een kluis te kraken. Ook bij dit spel gebruik je het wieltje van je Apple Watch. Maar wat het nog echter maakt, is dat je haptische feedback in het wieltje terug voelt, waaruit je de code van de kluis moet kraken. Spannend, dat wordt peentjes zweten!

Break this Safe is gratis te downloaden in de App Store.

Op zoek naar nog meer vette game apps? Check de nieuwste game apps van dit moment hier!

4.    Beste Apple Watch apps: Tv GidsTv_gids_Best_Apple_Watch_Apps_Tele2_Inline

Naast gamen met de spelletjes hierboven, staat tv-kijken ook in de top 3 van tijdvermaak. Televisie aan, menu openen, tv gids openen, erachter komen dat Temptation Island pas over drie kwartier begint… Nee hoor. Met de Tv Gids-app op je Apple Watch weet jij precies wanneer je klaar moet zitten voor je favo guilty pleasure.

Tv Gids is gratis te downloaden in de App Store.

5.    Beste Apple Watch apps: BuienalarmBuienalarm_Tv_gids_Best_Apple_Watch_Apps_Tele2_Inline

En dan de laatste van een aantal van de beste Apple Watch apps: Buienalarm. Waarom? Omdat je eigenlijk liever niet per ongeluk in de regen wilt fietsen. Je hebt niet voor niets twee uur aan je haar of make-up gespendeerd. En op je Apple Watch check je het weer nét even wat sneller dan op je smartphone die je eerst nog uit je broekzak moet wurmen. Met Buienalarm ben je als eerste op de hoogte en dus altijd goed voorbereid op een stortbui. Fijn, zo’n droog kapsel ;-).

Buienalarm is gratis te downloaden in de App Store.

Word je blij van al deze apps, maar heb je geen Apple Watch of iPhone? Check dan of een iPhone iets voor jou is! De nieuwste iPhones en vetste Special Editions staan voor jou klaar.

Wat is jouw favoriete Apple Watch app?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt