beste alarm app
16 - 08 - 20214 min. leestijd

Chille alarm app: zo sta je elke ochtend fris en fruitig op

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey jij daar, snoozer! Heb je moeite met vroeg opstaan? Val je altijd direct weer in slaap na het rinkelen van je wekker? En zoek je nu toch écht de perfecte alarm app? Hebben we voor je. Met deze vijf apps sta je straks elke ochtend vol nieuwe energie en vrolijkheid naast je bed. Goedemorguh!

Waarom een alarm app?

De meeste smartphones hebben er wel een: een alarm app. Deze staat standaard op je telefoon en je stelt er gemakkelijk een wekker mee in. Zo regel je dit op je iPhone en Samsung allemaal via de Klok-app. Toch kan het soms zo zijn dat deze standaard wekker niet helemaal aan je wensen voldoet. De geluiden zijn bijvoorbeeld te druk. Of juist te rustig, waardoor je er altijd doorheen slaapt. Op zo’n moment komt een alarm app van pas. Eentje die je zelf uitkiest. Want, dit brengt een heleboel voordelen met zich mee. Check zelf maar!

Een beter slaapritme

Het is natuurlijk dé belangrijkste reden waarom je een wekker gebruikt: je wilt op tijd opstaan. Mocht je een snoozer zijn, dan kan dit soms best pittig zijn. Het is dan verstandig om te kijken naar een alarm app die bij je past. Door op een regelmatig tijdstip te slapen en op te staan, creëer je voor jezelf een beter slaapritme. Dat snoozen klinkt misschien heerlijk, maar maakt je vaak alleen maar moeier. Hop hop, op zoek naar die alarm app dus.

Uitgerust wakker worden

Hmmm, er is niets heerlijker dan opstaan met nieuwe energie. Dat je na een nacht slapen gewoon helemaal opgeladen bent. Veel alarm apps hebben handige trucjes die zorgen dat je nog beter uitrust. Zoals je op het perfecte tijdstip wakker maken. Je bent dan niet in je remslaap en voelt je veel meer uitgeslapen. Hello fresh energy!

Zelf je eigen muziek kiezen

Misschien ontwaak je wel het best bij keiharde techno. Of sta je liever rustig op met zachte natuurgeluiden. Het fijne aan een alarm app is dat je zelf kiest met welk geluid je wakker wilt worden. Zo kun je je dag pas echt heerlijk beginnen. 

5x de beste alarm app

Pak die smartphone er maar bij en maak wat ruimte vrij. Het is tijd om je ideale alarm app te vinden. Dit zijn de vijf beste van dit moment.

I Can’t Wake Up

alarm app I Can't Wake up

Alle snoozers verzamelen! Deze app helpt je om wél gelijk uit dat warme bed te komen. I Can’t Wake Up laat je allerlei vragen en opdrachten oplossen. Gaat de wekker? Dan moet je direct een hele hoop taakjes vervullen. Van wiskundesommen berekenen tot memory spelen of zelfs een nieuwe taal leren. Zodra jij in het Portugees ‘ik ben wakker’ kunt typen, gaat je wekker pas uit.

App image
I Can’t Wake Up! Alarm Clock
Rating starRating starRating starRating starRating star

Alarm clock that stimulates you in the morning and can’t be easily skipped

Sunrise

alarm app Sunrise

Wakker worden zoals we het vroeger deden? Sta op samen met de zon. De app Sunrise wekt je een kwartier voordat de zon op komt. Je past hiermee je slaapritme aan dat van de natuur aan. Perfect als je een regelmatig slaapritme op wilt bouwen. Vergeet alleen niet: in de winter komt de zon een stuk later op. Handig om dan een andere alarm app achter de hand te houden, mocht je op tijd willen komen op werk. 😉

App image
Sunrise – Soothing Alarm Clock
Rating starRating starRating starRating starRating star

If you want to be more productive throughout your day, it starts with one thing: getting up be…

Alarmy

alarm app Alarmy

Wil je écht zeker weten dat je 100% wakker bent? Ga dan voor de app Alarmy. Om de wekker af te zetten, moet je eerst een foto maken aan de andere kant van het huis. Zo móet je wel je bed uit. Bij het instellen van de app maak je een foto van bijvoorbeeld de badkamer. Als de volgende ochtend je alarm afgaat, stopt dit pas als je een foto van dezelfde plek maakt. Dus hup, bed uit, ren naar die badkamer en maak snel een foto. Dan kun je daarna meteen de douche inspringen.

App image
Alarmy – Ochtendwekker
Rating starRating starRating starRating starRating star

Wekwekker en math alarm clock

Yoga wake up

alarm app Yoga Wake Up

Voor iedereen die helemaal zen wakker wil worden, is daar Yoga wake up. Je doet met deze app eenvoudige yoga-oefeningen en meditaties. Gewoon vanuit je bed. Perfect om de dag rustig mee te starten. Extra fijn is dat je gelijk je spieren rekt. Heb je dus krampachtig of in een gekke houding geslapen? Dan kun je dat gelijk even helemaal losweken.

App image
yoga wake up
Rating starRating starRating starRating starRating star

Gemakkelijk 10 minuten audio begeleide yoga … uit bed!

Sleep Cycle

alarm app Sleep Cycle

Wakker worden op het perfecte moment? Het kan met Sleep Cycle. Deze app maakt je wakker zodra je in je lichtste slaap bent. Hierdoor sta je met een veel uitgeruster gevoel op. Je wordt met deze app dus echt prettiger wakker. Ook kun je er heel goed je slaappatroon mee bijhouden. Ontdek elke ochtend hoe je geslapen hebt en wanneer je diep of licht sliep. Oh, en heb je altijd al willen weten of jij of je lover snurkt? Ook dit kun je in de app zien. Nu weet je tóch zeker dat het niet elke nacht de buurman is.

App image
Sleep Cycle: Sleep Tracker
Rating starRating starRating starRating starRating star

Slaapcyclus: slaap beter met slim alarm, snurken volgen en ontspannende geluiden

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt