Tele2 Blog

ADE 2017 tips: de 7 beste apps van pre- tot afterparty!

Trek je techno schoenen maar weer uit de kast en zet je feestmuts op, want we kunnen weer hoor! Van het festivalseizoen hebben we inmiddels huilend afscheid genomen, maar binnen gaat het feest gewoon door. ADE 2017 staat weer voor de deur en dat betekent dat Amsterdam vijf dagen (en nachten) op haar grondvesten staat te trillen. Verspreid over de hele stad vind je de beste dj’s, de lekkerste feestjes en is het een en al gezelligheid. Wij hebben de beste ADE 2017 tips voor je uitgezicht, want met deze zeven apps shuffle jij probleemloos het weekend in en haal jij het meeste uit je afters.

ADE 2017 tips: Woov

ADE 2017 ADE Tele2

De eerste van de beste ADE 2017 tips! Speciaal voor ADE 2017 is Woov volledig in het zwart-geel gehuld en specifiek gericht op dit vijf-daagse dansfestijn. Woov laat je overzichtelijk zien ‘where the party’s at’ met de bijbehorende timetables. Dat ADE 2017 best een organisatorisch obstakel kan zijn, is voor de ontwikkelaars van Wooz een herkenbare situatie. De paniekerige ‘Waar ben je?!’, behoort met Wooz definitief tot het verleden, want met de ingebouwde vriendenfunctie zie jij in één oogopslag waar je crew naartoe gaat.

Woov is beschikbaar voor iOS en Android.

ADE 2017 tips:  Shazam

ADE 2017 Shazam Tele2

Inmiddels van je nauwkeurig samengestelde timetable afgeweken? Mooi. Meestal beland je juist dán op de beste feestjes. Het is natuurlijk best okay om weer front row bij je favo dj te staan, je bent echt pas een echte hipster wanneer je in een obscuur zaaltje op de set van een onontdekt pareltje staat te feesten. Een nadeel kan zijn dat je, net als ieder ander aanwezig feestbeest, géén idee hebt wie er draait of wat er gedraaid wordt. Shazam is dan jouw redder in nood, want met een druk op de knop herkent Shazam jouw favo track en kun je deze gelijk aan je Spotify-playlist toevoegen. Score!

Shazam is beschikbaar voor iOS en Android.

ADE 2017 tips: Ticketswap

ADE 2017 Ticketswap Tele2Ben jij zo’n last minute type die op het laatste moment besluit om tóch een feestje tijdens ADE 2017 mee te pakken? De pechvogel die altijd naast de beste kaartjes grijpt? Dan heb je twee keuzes: huilend in een hoekje op volgend jaar wachten of je geld inzetten via Ticketswap. Via deze app kunnen party poopers hun kaartje op een veilige manier aan jou doorverkopen. Voordeeltje: omdat Ticketswap het niet toestaat dat men meer dan 120% van de originele verkoopprijs vraagt, heb jij gewoon nog euro’s om je vrienden op een drankje te trakteren. We like!

Ticketswap is beschikbaar voor iOS en Android.

ADE 2017 tips: Abel

ADE 2017 Abel Tele2

In de zomer gaan we lekker op z’n Hollands met de fiets, maar na een nachtje dansen wil je eigenlijk zo snel mogelijk met je neus in je kussen ploffen. Maar hoe leuker het feest, hoe leger de bankrekening. Daarom is een betaalbaar ritje richting thuisfront meer dan welkom. Nu kun je natuurlijk lekker skeer op de parkeerplaats om een lift leuren, maar Amsterdam is klein en een je reputatie als echte it-boy/girl is je wel wat meer waard. Abel is jouw prins op het betaalbare paard met vier wielen: met de Abel-app boek je vooraf een taxirit en deel je samen met wat andere party animals de kosten. Niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook een stuk gezelliger!

Update 12 juli 2018: De dienst Abel is gestopt en dus zijn de apps niet meer beschikbaar. Alternatief: Uber, beschikbaar voor iOS en Android.

ADE 2017 tips: Foodora

ADE 2017 Foodora Tele2

Een avondje raven is natuurlijk kansloos zonder een goeie bodem. Nu kun je natuurlijk een patatje met bij de snackbar om de hoek halen, maar met Foodora staat de maaltijd van jouw favo restaurant binnen no-time op tafel. Chill als je samen met je crew een gezellige ADE 2017 pre-party wilt organiseren. Foodora bezorgt lekker op de fiets en in de handige Foodora-app zie je precies waar jouw foodfietser uithangt. Dinner is served!

Foodora is beschikbaar voor iOS en Android.

ADE 2017 tips: GYLD

ADE 2017 GYLD Tele2

ADE 2017 draait natuurlijk om de muziek, maar dat betekent ook dat je er op je lekkerst uit wilt zien. Kappertje, make-up, it’s all part of the game. Maar hoe dan, met nog maar een paar uurtjes voordat het feest losgaat? Ladies and gents, dit is er eentje hoor! Met de GYLD-app boek je jouw eigen personal stylist die gewoon bij jou thuis je slickback glad strijkt en je wenkies on fleek maakt. Alles zodat jij de show steelt met je picture perfect look! Dat na een avondje stampen je nieuwe gezicht op je tenen hangt, je stralende coupe eruit ziet alsof je de stoep ermee hebt schoongeveegd en je lippenstift overal, maar niet op je lippen zit, zijn zorgen voor de dag van morgen. Want wat was het lit!

GYLD is beschikbaar voor iOS en Android.

GYLD x Foodora x Abel

Speciaal voor ADE 2017 hebben Abel, Foodora en GYLD hun krachten gebundeld in een superchille collab. Meer weten? Check deze link!

ADE 2017 tips: Mobiel Betalen

Je smartphone is onmisbaar tijdens de perfecte stapavond, maar verder wil je je broekzakken zo leeg mogelijk laten. Want fingers up van diegene die regelmatig thuiskomt met een gescheurde, gebroken, dubbelgevouwen, of gewoon verloren pinpas. Bij de meeste banken als ABN AMRO, ING en Rabobank is het inmiddels mogelijk om je smartphone als betaalpas te gebruiken. Je rekent je Gin Tonic’s gewoon af door je telefoon tegen de pinautomaat te houden, eigenlijk zoals je met contactloos betalen ook doet. Ka-ching!

Nog een paar dagen te gaan voordat het feest echt losbarst! Welke van de ADE 2017 tips  maken van ADE 2017 sowieso de strakste party van het jaar?

Reacties