beste-autotune-app-Tele2Blog
29 - 03 - 20213 min. leestijd

Show your talents: dit zijn vijf van de beste autotune apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey music lover! Zing jij graag elke ochtend onder de douche, maar stop je snel als je huisgenootjes door de gang lopen? Of pauzeer je die rap elk keer als je bij het stoplicht moet wachten? No needyou’ve got talent! Voor iedereen die het best spannend vindt, maar wel graag zijn talenten met de buitenwereld wil delen is daar een autotune app. Wij zetten de beste op een rij. 

Autotune app: Voloco 

voloco-autotune-app-Tele2Blog

First in line: Voloco! Met deze autotune app zing jij nooit meer een toontje te hoog of te laag. Hoe dit kan? De app past jouw stem automatisch aan naar de hoogte van een beat. Doordat ie jouw eigen stem opneemt en deze gelijktrekt met de toonhoogte van de muziek, klinkt je opname altijd perfect. Kies zelf een beat uit waarop je wilt zingen of rappen, of selecteer er een uit de muziekcollectie van Voloco zelf. Extra leuk: je kunt ook een muziekvideo-selfie maken. Leuk voor als je je video in één klik wilt delen op Instagram. It’s time to show your talents. 😉

App image
Voloco: Vocale Opnamestudio
Rating starRating starRating starRating starRating star

Rap en zing met autotune; Maak muziek en liedjes met gratis audio-editor

Autotune app: AutoRap

autorap-autotune-app-Tele2Blog

Alle rappers verzamelen! Schud jij die sicke rapteksten zo uit je mouw? En rollen die woorden ook nog eens zo uit je mond? Tijd om je skills vast te leggen met AutoRap. Via deze app neem jij gemakkelijk je eigen tracks op. Rap op één van de 5000+ liedjes van artiesten als Eminem, Drake en Cardi B, of selecteer een van de beats van andere rappers uit de community. Je kunt zelfs in contact met andere gebruikers komen en rapchallenges aangaan. En is rappen voor jou niet helemaal weggelegd, maar vind je het wel leuk? Via de AutoRap-functie worden jouw ingesproken berichten automatisch gematcht met de toonhoogte van de beat. 

App image
AutoRap by Smule: Rap to Beats
Rating starRating starRating starRating starRating star

Willen rappen? AutoRap transformeert uw toespraak in rap (en corrigeert slecht rappen)

Autotune app: StarMaker

starmaker-autotune-app-Tele2Blog

Nog een fijne autotune app? Dat is StarMaker. Via deze app test je je eigen zangtalenten. Zing mee met liedjes van Ariana Grande, of rap mee met de nummers van Drake. Van pop tot hiphop en R&B: je vindt het in deze app allemaal. Met StarMaker kun je een heleboel effecten aan je stem toevoegen. Voeg het autotune-effect toe, zet je stemgeluid harder of ga voor all natural en zing zonder effecten. Jij bepaalt zelf hoe jij je nummer opneemt. Ben je klaar? Dan kun je jouw opname in één klik delen via WhatsApp, Instagram, Snapchat en meer. Extra tof aan dit platform: je kunt ook je eigen liveconcerten hosten. 

App image
StarMaker: Sing Karaoke Songs
Rating starRating starRating starRating starRating star

Zing karaoke, maak vrienden in multiplayer en online games, en zing als een ster

Muziek opnemen via RapChat

rapchat-autotune-app-Tele2Blog

Of je nu een iPhone 12 of de OnePlus 9 hebt: ook via RapChat kun je tunes opnemen via je smartphone. Je vindt in deze app meer dan duizend instrumentele beats om je eigen teksten op te zingen of rappen. Ga jij voor afrobeats? Of liever voor dancehall beats? Je vindt in RapChat elk type muziek dat je maar wilt. Voeg tijdens het opnemen vocale effecten toe aan je nummer en deel het met de rest van de wereld. En wil je een stapje verder? Je kunt via de app ook meedoen aan exclusieve contests en freestyle rapchallenges én zelfs nog prijzen winnen ook. J-j-j-ackpot!

App image
Rapchat: Music Maker Studio
Rating starRating starRating starRating starRating star

Studio voor het maken van liedjes om muziek op te nemen over beats met Auto-Tune

Nummers opnemen via Tune Me

tuneme-autotune-app-Tele2Blog

Last but not least: Tune Me. Dit is de ultieme hiphop en R&B opnamestudio voor je Android-toestel. Kies in de app een van de gratis beats of upload je eigen track en start met het opnemen van je nummer. Net als in andere autotune apps kun je effecten over je stem heen plaatsen, maar je kunt je track ook achteraf editen. Gebruik de mixer om het volume van je zang en ritme afzonderlijk aan te passen of stem ze perfect op elkaar af met de calibration-functie. Ben jij ready om groot te worden op SoundCloud? Via één klik upload je jouw nummer al naar dit platform. Tijd voor jou om famous te worden. 😉

App image
Tune Me
Rating starRating starRating starRating starRating star

Record tracks with Pitch Shift and Auto-Pitch effects over 500+ free beats.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt