Apps voor Chromecast: stream ‘t op groot scherm

Put it on a big screen. Lekker even je favo serie of die mega vette videoclip op extra groot formaat kijken? Plug je Chromecast in en start met streamen. In één klik heb je alle content van je smartphone gewoon op je tv. Wat de beste apps voor Chromecast zijn? Je vindt ze hier!

Apps voor Chromecast: PlexPlex_Apps_voor_chromecast_Tele2

Je smartphone als afstandsbediening gebruiken? Hell yeah! De Chromecast app Plex is jouw eigen online videotheek. Van het kijken naar die leuke comedyfilm tot het laatste nieuws checken of zelfs je guilty pleasure Hollandse serie. Met Plex heb je alle lokale content in één app. Ook je vakantiekiekjes die je aan de visite wilt laten zien, deel je via Plex gewoon naar je tv-scherm. Kijkt toch wat lekkerder dan met z’n allen op één telefoon ;-).

Plex is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Apps voor Chromecast: VevoVevo_Apps_voor_chromecast_tele2

Turn up the volume. Of je nu dat huiskamerconcert van die sexy songwriter of die gave setlist van dat ene festival herbeleeft. Met de Chromecast app Vevo stream jij al je favoriete videoclips gewoon naar je televisie. Klik in de app op het Chromecast teken en… you’re done. Zwijmel samen met je bestie weg tijdens die ene song of geniet van exclusieve interviews en making-of’s. En wil je het volume een tandje harder draaien? Roep dan gewoon om hulp van je Home Assistant en klaar is kees.

Vevo is gratis te downloaden voor iOS.

Apps voor Chromecast: TwitchTwitch_Apps_voor_Chromecast_Tele2

Deze is voor de diehard gamer. Coole hacks bekijken om je Fortnite game naar een next-level te tillen? Doe ’t met de Chromecast app Twitch. Volg livestreams van de beste videogames, interactieve shows en exclusieve game evenementen. Kijk naar tips & tricks en win de volgende keer dat potje van je mattie met twee vingers in je neus. En ben je een kunst-, kook- of muziekliefhebber? Op Twitch vind je alles wat je nodig hebt.

Twitch is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Apps voor Chromecast: Risk Global DominationRisk_Apps_voor_Chromecast_Tele2

Zijn je matties en jij al die avondjes stappen even zat? Blijf toch eens lekker thuis. Het is tijd om landen te veroveren. Breng een frisse wind in jullie gezellige avondje met het Chromecast spel Risk Global Domination. Elke speler speelt het spel gewoon vanaf zijn eigen smartphone. Mega spannend, want iedere zet wordt direct live getoond op de televisie. En wil je er zeker van zijn dat tijdens het spelen je batterij het niet ineens begeeft? Check deze tips voor batterij opladen en je bent 100% game ready.

Risk Global Domination is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke apps voor Chromecast gebruik jij?