1-april-apps_tele2_Main
25 - 03 - 20192 min. leestijd

De grappigste 1 april apps voor op het werk

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

It’s coming: 1 april-grappen! Dé tijd van flauwe humor, en daar helpen we natuuuuurlijk graag aan mee. 😏 Heb jij jouw grappen of pranks al weken klaarstaan voor deze dag of kan je wel wat inspiratie gebruiken? Op het werk of met je besties, met deze 1 april apps ben je sowieso prepped voor de grappigste dag van het jaar. Laat die maandagochtend maar komen! #muahahaha

1 april apps: Dude, your car!1-dude-your-car1-april-apps_tele2_

Typisch een app die je juist met 1 april een keer afstoft voor een fijne prank. Met Dude, your car kan je namelijk foto’s editen zodat het lijkt alsof er krassen of deuken in de auto zitten. Zo neem jij jouw kameraad of collega met auto in de maling. Of ga nog een tikkeltje verder: brand en wielklemmen. Wel wat moeilijker om realistisch te laten lijken, maar sowieso goed voor een heftiger shock-effect! 🤯

Dude, your car! is voor € 1,09 te downloaden voor iOS, het alternatief voor Android is gratis.

1 april apps: prank calls 2.02-prank-call_1-april-apps_tele2_

Laat jezelf door iemand ‘opbellen’ met een Fake Caller app, zoals je baas, een superfoute date of een BN’er. Je kiest zelf de naam en afbeelding en zet vervolgens de timer aan totdat je wordt ‘opgebeld’. Hoe dat neppe gesprek dan gaat? Up to you! Laat je inner Hollywood skills helemaal gaan en oefen op die heerlijke awkward situatie op 1 april. Wie houd jij voor de gek?

Apps voor fake bellers zijn gratis te downloaden, zoals Valse Oproep voor Android en Who’s Calling voor iOS

1 april apps: classic scheten laten

Good ol’ farts. Onmogelijk flauw, maar juist daarom blijft het een echte classic voor 1 april. Doorbreek de stilte op het kantoor, in je klaslokaal of in de wachtkamer met je eigen scheten-soundboard. Een garantie voor ongemakkelijke blikken! De apps zijn zo oud als de smartphone zelf, dus die zijn altijd gratis te vinden voor deze ene dag.

Apps voor scheten laten zijn gratis te downloaden, zoals Fart Sounds Machine voor Android en Tap & Fart voor iOS

Upgrade je profielfoto

4-fatbooth_1-april-apps_tele2_

Gebruik je een profielfoto van je gezicht op je werk, school of Whatsapp? Time for an upgrade! Of downgrade, afhankelijk van je zelfspot. Zet je zwoele grijns bijvoorbeeld in apps als Oldbooth of Fatbooth. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon Snapchat-filters gebruiken. Ideaal voor deze dag, het blijft toch 1 april! 😉 Maak je perfecte selfie met de gloednieuwe iPhone 12 Pro!

Fatbooth is gratis te downloaden voor Android en iOS

Oldbooth is te downloaden voor Android (gratis, maar in-app kosten), iOS (€ 2,29)

1 april apps: Eindeloos ‘aan het typen…’ op iMessage

5-aan-het-typen_1-april-apps_tele2_

Klopt, dit is geen app dus we spelen een beetje vals hier, maar deze is wel grappig. Want hoewel we meer appen via Whatsapp is iMessage heeeul geschikt voor een goede prank! Herken je het gevoel van ein-de-loos wachten op ‘is aan het typen…’? Nice! Kopieer en plak het GIFje hieronder bij je slachtoffer in iMessage, zo lijkt het alsof je non-stop aan het typen bent. Voor extra effect: voeg een inleiding toe als “omg, dit ga je niet geloven…”. You get it 😉 #hehe Zoek je een iPhone? Check de iPhone Xr!

Dusssss, welke app ga jij gebruiken voor 1 april dit jaar? Deel het met ons in de comments!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt