muziek-apple-koptelefoon-Tele2
16 - 03 - 20202 min. leestijd

Komt ‘ie dan echt? Alles over de Apple koptelefoon

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Rumor has it! Misschien heb je er al iets over gehoord, misschien helemaal nog niet. Apple schijnt weer bezig te zijn met een gloednieuw product, namelijk een koptelefoon. Dé ultieme gadget om onderweg al jouw favo tunes mee te luisteren of om even helemaal weg te dromen in die vlog. Wat de geruchten zijn en wat we (waarschijnlijk) mogen verwachten? Schuif maar alvast naar het puntje van je stoel… hier komen de rumors!

De geruchten over de Apple koptelefoonfruit-apple-koptelefoon-Tele2

Hoe chill klinkt dat: je hebt je iPhone lekker in je jaszak en door de Apple koptelefoon op je hoofd beuken de beats van je favo artiest. Chill mode is on! Binnenkort kan die droom misschien wel werkelijkheid worden, want volgens 9to5Mac gaan de geruchten dat het Amerikaanse elektronicabedrijf bezig is met een high-end headphone. Hell yeah!  In 2014 nam het bedrijf de welbekende koptelefoon-master Beats over en sindsdien vliegen de rumors ons al om de oren. Zal ‘ie dit jaar dan toch écht komen? We can’t wait!

Apple koptelefoon: dit kunnen we mogelijk verwachten

Bijna ieder jaar komt Apple wel weer met een gloednieuw product. Zo lanceerde het vorig jaar Apple Arcade, kwam er een verbetering voor AirPods én mochten we nieuwe iPhones omarmen: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Zal dit jaar Apple’s koptelefoon het nieuwste pronkstuk worden? Dit kunnen we mogelijk verwachten.

Een premium look

Jep, Apple staat er haast bekend om: alle gadgets die tot nu toe op de markt zijn gekomen, zien er altijd chique én gelikt uit. Ook de koptelefoon zal een high-end uitstraling krijgen, althans dat beweert 9tot5Mac. Voor nu lijkt het erop dat Apple’s koptelefoon een over-ear ontwerp krijgt. Oftewel: hij zal zo nauw op je oren aansluiten, dat jij je muziek altijd op en top hoort. Hallo woonkamerconcert ;-)!

Een H1-hoofdtelefoonchip

Apple’s AirPods hebben ‘m al: de H1-hoofdtelefoonchip. Volgens TechRadar gaan de geruchten dat de nieuwe koptelefoon deze ook krijgt. Hierdoor verbetert de connectiviteit en batterijduur én is het zelfs mogelijk om Siri opdrachten te geven. Dus… moet jij even een belletje plegen terwijl je met je koptelefoon op in de trein zit? Geen probleem! Vraag het Siri en die doet het voor je. Mocht de koptelefoon écht de chip krijgen, belooft dat dus al veel.

Een top geluidskwaliteit

Natuurlijk wil je als je een koptelefoon koopt wel dat je ook je favo vlogger of die film in de beste kwaliteit kan beluisteren. TechRadar verwacht dat Apple’s nieuwste creatie hier zeker aan zal voldoen. Zo is de verwachting dat dezelfde technologie gebruikt zal worden als in de huidige Beats Solo Pro. Denk aan: een op en top geluidskwaliteit én perfecte noise cancelling.

Wanneer mogen we de Apple koptelefoon verwachten?

Ben jij ook al helemaal door het dolle heen? En kan je niet wachten tot je meer van Apple’s koptelefoon kan zien? De geruchten gaan dat het product misschien binnenkort al op de markt komt, mochten we 9to5Mac geloven. Vorig jaar voorspelden zij correct wanneer de lancering van de nieuwe AirPods zou zijn. Nu voorspellen ze dat Apple’s koptelefoon begin dit jaar komt. Zullen ze weer gelijk hebben? Wij hopen van wel!

Staat de Apple koptelefoon al op jouw verlanglijstje?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt