Spelen-apple-arcade-games-Tele2
13 - 01 - 20202 min. leestijd

5 coole Apple Arcade games

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey game-fanaat! Heb jij Apple Arcade al uitgespeeld? Of begin je net pas met ontdekken? Wherever you are, Apple’s platform bevat een heleboel gave games die zeker de moeite waard zijn. Dus, ben jij ready voor een #gameallnighter? Want dit zijn vijf van de leukste Apple Arcade games.

Apple Arcade games: Hot LavaHot-Lava-apple-arcade-games-Tele2

De vloer is van… lava! Letterlijk, want in de game Hot Lava beweeg je door verschillende gebieden die ondergestroomd zijn met hete, gesmolten lava. Spring, klim en slide van plek naar plek zonder dat je de grond aanraakt. Het bijzondere aan deze game? Ieder gebied zit vol spanning, vreugde of sensatie en lijkt net als een droom uit je kindertijd. Dus, waar wacht je nog op? Durf jij de challenge aan?

Download Hot Lava via Apple Arcade.

Apple Arcade games: Shinsekai Into the DepthsShinsekai-apple-arcade-games-Tele2

Houd je wel van ontdekking én spanning? Dan is de game Shinsekai Into the Depths zeker wat voor jou. In dit spel duik je een griezelige onderwaterwereld in. Ga de strijd aan met verschillende zeemonsters en vaar in een onderzeeboot. Dankzij de muziek- en geluidseffecten beleef jij de game alsof je er zelf bij bent. En wil je echt next-level gamen? Speel het spel dan eens op een iPhone 11 Pro. De gameprestaties zijn unreal!

Download Shinsekai Into the Depths via Apple Arcade.

Apple Arcade games: Sayonara Wild HeartsSayonara-apple-arcade-games-Tele2

Een game en videoclip in één: dat is de Apple Arcade game Sayonara Wild Hearts. In dit spel verovert een vrouwelijke motorbende de straat door middel van diverse races en dansgevechten. Zoef door de straten, terwijl je naar bonkende beats luistert en geniet van de futuristische graphics. Sayonara Wild Hearts is niet alleen leuk om te spelen, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. 😉

Download Sayonara Wild Hearts via Apple Arcade.

Weet je even niet meer hoe Apple’s platform werkt? Check hier alle ins en outs van Apple Arcade.

Doomsday VaultDoomsday-Vault-apple-arcade-games-Tele2

Global warming, we kennen de term allemaal. Maar denk je er ook vaak genoeg over na? Met de game Doomsday Vault wel. In dit spel is het jouw taak om de laatste levende planten te redden en in veiligheid te brengen. Beweeg door de wereld in een robotpak en red de wereld van zijn ondergang. Kan jij de laatste planten in leven houden?

Download Doomsday Vault via Apple Arcade.

Where Cards FallWhere-Cards-Fall-apple-arcade-games-Tele2

Ben jij een denker én dromer? Check dan eens de game Where Cards Fall. In dit spel bouw je aan levensbepalende herinneringen. Los verschillende puzzels op en beweeg je door de tijd.  Van onzekerheden tot de middelbareschooltijd: bij iedere stap creëer je een stukje levensverhaal, waarbij je telkens wordt getest op je denkvermogen.

Download Where Cards Fall via Apple Arcade.

Welke Apple Arcade games vind jij het leukst?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt