beste-android-wear-apps-tele2
12 - 11 - 20183 min. leestijd

Dit zijn ze: de beste Android Wear apps!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb jij er al één, zo’n polspareltje? Wij wel, sterker nog: we kúnnen niet meer zonder smartwatch. En ja, je kunt er meer mee dan alleen de tijd zien of checken of je scharrel nog heeft gereageerd. Dat bewijzen vijf van de beste Android Wear apps wel. Staat jouw toekomstige favo app er ook tussen? Who knows…

1.    Beste Android Wear apps: Glide

beste-android-wear-apps-glide-tele2Met te gekke apps als Glide maak je van jouw Android Wear-smartwatch een horloge dat zó in een futuristische SciFi-serie gebruikt kan worden. Helemaal in combinatie met de superstrakke Sony Xperia XZ3 is het een lust voor het oog. Glide is een app om te videobellen. Niet alleen heeft het allerlei leuke, slimme manieren om het bellen extra leuk te maken (halló overload aan emoji en kant-en-klare reacties!), je kunt ook je Android Wear-smartwatch ervoor te gebruiken. Oftewel: beeldbellen via je smartwatch. Op het scherm van het horloge zie je degene die je belt. Hoe vét is dat!?

Glide is gratis te downloaden in de Google Play Store.

2.    Beste Android Wear apps: Strava

beste-android-wear-apps-strava-tele2

Run Forest, run! Hol jij nog weleens een blokje om? Of stap je op de fiets om wat calorieën te verbranden? Een van de beste Android Wear apps om te sporten is Strava. Als je smartwatch gps heeft, hoef je je telefoon niet meer mee te nemen om je prestaties te tracken. Zo hou jij je nieuwe Samsung Galaxy Note 9 meteen vrij van krassen ;-). Strava trackt je als de beste. Zo houd je je voortgang als een pro in de gaten en kun je je prestaties delen met je matties. Oftewel: wedstrijdje doen wie het snelst 10 kilometer kan rennen. Ready, set, go!

Strava is gratis te downloaden in de Google Play Store.

3.    Beste Android Wear apps: Wear Mini Launcher

beste-android-wear-apps-wear-mini-launcher-tele2Ben je geen fan van de Android Wear interface? Een van de beste Android Wear apps is in dat geval de Wear Mini Launcher. Hiermee haal je de indeling van het besturingssysteem van je smartwatch overhoop. Zo vind je sneller de app die je nodig hebt en kun je nóg sneller berichtjes beantwoorden. Ook mooi meegenomen: je kunt heel gemakkelijk instellingen van het horloge aanpassen. Scherm niet helder genoeg? Dan schroef je die helderheid toch met een handomdraai omhoog?

Wear Mini Launcher is gratis te downloaden in de Google Play Store.

4.    Beste Android Wear apps: Authenticator Plus

beste-android-wear-apps-authenticator-plus-tele2Nóg een must have-app: Authenticator Plus! Met deze Android Wear app is het extra makkelijk om tweestapsverificatie te gebruiken. Dat is tegenwoordig écht een must om al je accounts, zoals Instagram, je Google-account en andere accounts met je persoonlijke info te beveiligen. Zo kan iemand weliswaar je wachtwoord raden, maar met tweestapsverificatie kan ‘ie dan alsnog geen toegang krijgen. Authenticator Plus zorgt ervoor dat je extra snel de in te typen verificatiecode ziet op je smartwatch. Downloaden dus!

Authenticator Plus is gratis te downloaden in de Google Play Store.

5.    Beste Android Wear apps: Feel The Wear

beste-android-wear-apps-feel-the-wear-tele2Eén van de beste Android Wear apps om je smartwatch te pimpen is Feel The Wear. Hiermee kun je van alles aanpassen: van de manier waarop je een melding krijgt als je crush je een berichtje via WhatsApp stuurt tot hoe het horloge trilt als je gebeld wordt. Met Feel The Wear krijg je écht het gevoel dat het horloge onmisbaar is, omdat het zo precies doet wat jij wilt. Kortom: een ultieme Android Wear app om alles uit het horloge te halen.

Feel The Wear is gratis te downloaden in de Google Play Store.

Staat jouw favoriete Android Wear app er niet tussen? Laat het ons weten in de comments, gaan wij ‘m uitproberen!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt