Check hier de beste deals van de Dit Wil Ik Weken
11 - 07 - 20221 min. leestijd

Alles wat je moet weten over de Dit Wil Ik Weken!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het zijn weer de Dit Wil Ik Weken bij Tele2! En dat betekent? De allerbeste deals scoren! Van 11 juli t/m 4 september hebben we gave acties én bizar hoge kortingen. Zoals gratis aansluiten, gratis 5G add-on en 10GB voor de prijs van 5GB! Check alles wat je moet weten in dit blog!

Wat zijn de Dit Wil Ik Weken?

Een paar keer per jaar hebben we extra mooie aanbiedingen voor je. Dat is tijdens de Dit Wil Ik Weken. Je kunt dan de beste telefoons scoren voor een scherpe prijs, extra korting krijgen op een abonnement en nog veel meer. Ook nu zijn het de Dit Wil Ik Weken en kun je van 11 juli t/m 4 september 2022 van crazy goede deals genieten.

De allerbeste deals van de Dit Wil Ik Weken

Hou je van korting? Dan mag je de Dit Wil Ik Weken niet missen! Benieuwd hoe je kunt scoren? Wij zetten de vetste acties voor je op een rij.

Gratis aansluiten

Ben je nieuw bij Tele2? Dan hoef je tijdens de Dit Wil Ik Weken géén aansluitkosten te betalen. De reguliere aansluitkosten ter waarde van €30 zijn helemaal gratis. Ga je voor Sim Only? Dan bespaar je €20 aan aansluitkosten. Tel uit je winst!

10 GB voor de prijs van 5GB

Is 5GB aan data niet genoeg? No stress! Welke telefoon je ook kiest, je krijgt tijdens de Dit Wil Ik Weken niet 5GB, maar 10 GB, zonder extra kosten!* Kies je bijvoorbeeld voor de nieuwe Xiaomi Redmi Note 11 Pro of Samsung Galaxy S22? Dan upgrade je je bundel gratis en voor niks, noppes, nada naar 10 GB.

Gratis 5G add-on

Welk abonnement je ook kiest bij je OPPO Find X5 Lite of Apple iPhone 13, tijdens de Dit Wil Ik Weken krijg je gratis een 5G add-on. Dit betekent dat je kunt genieten van ongehoorde snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring. 5G van Tele2 maakt je leven makkelijker, leuker en veiliger. En het kost je helemaal niets! Wauwzers.

Het beste mobiele netwerk voor een crazy goedkope prijs

Naast deze gave aanbiedingen van de Dit Wil Ik Weken kun je bij ons ’t hele jaar door smullen van chille telefoonabonnementen en scherpe prijzen. En dat met het beste mobiele netwerk ter wereld!

*Ga voor 10GB voor de prijs van 5GB is met alle Tele2 toestellen, uitgezonderd van Alcatel en Emporia. 

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt