Allerduurste-apps_tele2_main
20 - 03 - 20192 min. leestijd

Dit zijn ze: de allerduurste apps van 2019

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Zin om moneys te knallen? Als deze allerduurste apps op jouw wish list staan kost het je weinig moeite om met doekoes te smijten. Toplijsten van de populairste apps zijn niet aan te slepen, maar de prijzigste apps? Die zie je niet vaak. Tot nu dus! Ga er maar ff héééél goed voor zitten, want van deze jaw-dropping prijskaartjes val je spontaan van je stoel. Of ze jouw zuurverdiende knaken waard zijn is een tweede. Let’s go!

Allerduurste apps: iVIP Black

1-iVIP-Black_allerduurste_apps_tele2

Prijs: € 1.099,99

Nee, die prijs is geen typo. Het gaat om een premium lifestyle app die helpt met het vinden van exclusieve venues, events, butlers en meer. Voor de prijs van een iPhone Xs Max geniet je, naar belofte, (helaas zijn er geen recensies in de Nederlandse App Store) van een heuse VIP-behandeling, zoals gratis upgrades. Oh, en goed om te weten: voor toegang moet je wel kunnen bewijzen dat jouw net worth minimaal £ 1 miljoen is. Eerst even showen met je money dus!

Allerduurste apps: Verituner2-Verituner_allerduurste_apps_tele2

Prijs: € 699,99

Verituner behoort tot de geavanceerde apps die ondersteunt bij het stemmen van je piano. De software maakt gebruik van gepatenteerde technologieën die over de 15 jaar ontwikkeling zijn vastgelegd. Zo check je of de klanken kloppen en meer. Maar, je vraagt je natuurlijk af: kan je met deze app opeens zelf pianostemmen? NEIN, dat waarschijnlijk niet. Dan moet je toch al wel een pro pianostemmer zijn #bummer. Dan kan je je flappen toch beter aan de nieuwe Samsung Galaxy S10 besteden 😉

Allerduurste apps: DDS GP Yes!3-DDS-GP-Yes_allerduurste_apps_tele2

Prijs: € 599,99

De app claimt de #1 iPad app voor tandartsen wereldwijd te zijn. Met de glasheldere visuals van allerlei tandartsbehandelingen kunnen tandartsen precies showen wat ze gaan doen. Uitleggen hoe je wortelkanaalbehandeling uitvoert is hiermee kinderspel. Verdraaid handig voor in de tandartsstoel, maar toch minder indrukwekkend tijdens je verjaardagsfeestje of je Insta stories.

Allerduurste apps: Ik ben rijk4-Ik-ben-rijk_allerduurste_apps_tele2

Prijs: € 349,99

Deze is voor de posers en de show offs. Want met de Ik ben rijk-app kun je aan iedereen laten zien dat je… juist: rijk bent. En dacht je dat je verder daadwerkelijk iets aan deze app hebt, no way José. Want voor deze investering krijg je noppes, nada terug. Tenzij een glimmende diamant op je scherm met de tekst: “I’m rich – I can buy anything” een keerpunt in je leven is, kan je dit geld waarschijnlijk toch beter doneren.

Allerduurste apps: Abu Moo verzameling (6 apps)5-Abu-Moo_allerduurste_apps_tele2

Prijs: € 350,00 (per stuk)

In het kader nutteloze apps is deze ontwikkelaar wel écht next level. Net als de Ik ben rijk-app heb je ook hier he-le-maal niks aan. Er zijn maar liefst 6 apps op de Play Store van € 350,00 per stuk, waar iedere app een eigen diamant heeft. Maar daar is echt alles mee gezegd. En dat zelfs zonder inspirerende quotes 😉 Populair zijn ze dan ook (gelukkig) niet.

Ka-ching! Wat is de duurste app die jij ooit hebt gekocht?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt