Alarm_App_Tele2_Main
23 - 10 - 20182 min. leestijd

Chille alarm app: dé oplossing voor wennen aan wintertijd!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb jij ook zo’n moeite met wennen aan de wintertijd? Je mag dan één uur extra slapen (de klok gaat dit weekend? een uur achteruit), maar het wennen kost gewoon energie. Gelukkig hebben wij de oplossing! Met een toffe alarm app is opstaan iedere ochtend een feestje. Lees verder en je ontdekt hoe!

Alarm app I Can’t Wake Up

Lukt wakker worden jou vaker niet dan wel? Snooze jij er soms wel drie kwartier op los en ben je dan nog steeds niet wakker? Soms heb je nét even een duwtje in de rug nodig om je ogen lang genoeg open te houden, zodat je écht wakker wordt. De alarm app I Can’t Wake Up helpt je hiermee. Hoe? Door je allerlei vragen en opdrachten te laten oplossen! Je kunt kiezen tussen een hele hoop taakjes die je moet vervullen zodra de wekker gaat. Wiskundesommen berekenen, memory spelen of zelfs een nieuwe taal leren! Zodra jij in het Portugees ‘ik ben wakker’ kunt typen, gaat je wekker pas uit.

I Can’t Wake Up is gratis te downloaden op iOS en Android.

Alarmy, de ‘meest irritante alarm app’

Je kunt nóg een stapje verder gaan dan het oplossen van een sommetje. Om de wekker van Alarmy af te zetten, moet je een foto maken van een plek aan de andere kant van het huis. Zo móet je je bed wel uit! Bij het instellen van de app maak je een foto van bijvoorbeeld de badkamer. Als vervolgens je alarm afgaat, stopt dit pas als je een foto van dezelfde plek maakt. Dus hup, bed uit, ren naar die badkamer en maak snel een foto. Handig, want kun je meteen de douche inspringen!

Alarmy kun je gratis downloaden op iOS en Android.

Gentle Wakeup, voor de zachtere aanpak

Ben jij niet van het rennen, vliegen, springen of van het hersenen laten kraken nog voordat de zon op is? Dan is de Gentle Wakeup app iets voor jou. Deze alarm app is een wake-up light! Vlak voor dat je eruit moet, schijnt je telefoon zon-achtig licht uit en klinkt er rustgevend geluid door de slaapkamer. Een heerlijke manier om rustig uit je slaap gehaald te worden, trust us!

Gentle Wakeup kun je gratis downloaden op Android.

De publieksfavoriet: Google Clock app

Tot slot de Google Clock app. Wij zijn lyrisch en wel hierom: je linkt je Google Clock app aan je Spotify-account! Dat betekent wakker worden met je lekkerste afspeellijst en beste wake up tracks. Of het een gratis of betaald Spotify-account is, maakt niet uit. Deze alarm app kun je alleen downloaden op smartphones die op Android werken. Ben je nog op zoek naar een nieuwe Android-telefoon? Check dan de Samsung Galaxy S9 Plus! Een heerlijke telefoon met geweldig scherm én geluid. Iedere dag wakker worden met een wijsje in je hoofd dankzij de Google Clock-app!

Google Clock app kun je gratis downloaden op Android.

Van welke alarm app word jij wakker met je beste pet op?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt