header-airfryer-recepten-app-Tele2
26 - 10 - 20202 min. leestijd

Airfryer recepten app: maak de heerlijkste gerechten

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb je een airfryer thuis, maar wil je wel eens iets anders maken dan zoete aardappelfriet? We totally get it! Gelukkig zijn er een heleboel andere lekkere recepten die je ook eens uit kunt proberen. Bye bye comfortzone! Waar je deze vindt? In een airfryer recepten app. Wij zetten de fijnste voor je op een rijtje.

Airfryer recepten app: NutriU

NutriU-Philips-app-airfryer-recepten-app-Tele2

Heb jij een airfryer van Philips? Dan ken je deze app misschien wel. In NutriU vind je een heleboel kookinspiratie voor je airfryer. Ontdek nieuwe ideeën voor het ontbijt, de lunch en zelfs het diner. Wil je die favo snack van je voorgoed veranderen naar een gezonde variant? Ook hier staan een heleboel recepten voor in de app. Voor alle chef-koks onder ons: je kunt zelfs jouw eigen creaties met anderen delen. Door elkaar in de community te inspireren, ontdek je nog veel meer lekkere gerechten. Bon appetit!  

App image
NutriU – Airfryer-recepten
Rating starRating starRating starRating starRating star

Recepten voor Philips Airfryer en keukenapparaten

Airfryer recepten app: Albert Heijn

AH-app-airfryer-recepten-app-Tele2

Boodschappen doen, de laatste bonusaanbiedingen bekijken, lijstjes maken: in de Albert Heijn app kan het allemaal. Maar wat je er ook in vindt? Handige airfryer-recepten! Ga je namelijk naar het recepten-tabje in de app, dan staat hier een heleboel inspiratie. Door via de zoekbalk op ‘airfryer’ te zoeken, poppen direct de fijnste recepten op voor jouw mini-heteluchtoven. Maak jij je eigen focaccia? Of liever een aardappelgratin? Waar je ook zin in hebt: je vindt het er allemaal.

App image
Albert Heijn supermarkt
Rating starRating starRating starRating starRating star

In 1 app your shopping list, offers, Bonus card, recipes & self-scan

Airfryer Baktijden app

baktijden-app-airfryer-recepten-app-Tele2

Weet je al precies wat je wilt maken in je airfryer? Fijn! Toch kan het soms nog best lastig zijn om de juiste tijd en warmte in te stellen. Gelukkig is daar een handige app voor, namelijk de Airfryer Baktijden app. Hierin kun je jouw product opzoeken, bijvoorbeeld asperges van de Lidl, en precies zien hoe lang ze gebakken moeten worden. Maak je een bepaald gerecht vaker? Door je producten bij ‘favorieten’ op te slaan, vind je ze altijd snel terug en is je gerecht zo klaar. Aan tafel maar!

App image
Airfryer Baktijden – 2021
Rating starRating starRating starRating starRating star

Al je baktijden in 1 app

Op zoek naar nog meer recepten apps?

Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere recepten apps. Voor je airfryer, maar ook voor andere kookapparatuur. Kan je nog wel wat kookinspiratie gebruiken? Dan zijn deze recepten apps misschien iets voor je. Of als je ook in het najaar graag nog buiten kookt; we selecteerden ook de fijnste BBQ apps voor je. Wij kunnen je alvast verzekeren: in beide apps staat een heleboel lekkers. Hoog tijd dus om die inner chef-kok eens flink te omarmen ;-).

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt