Agenda app? Nooit meer een date missen met deze apps!

Shoot! Wéér vergeten dat je met je bae had afgesproken? Of, nog erger: met de mogelijke liefde van je leven? Oh, oh, oh… Dan is het toch echt tijd voor een goede agenda app. Zo vergeet je never nooit meer een afspraak!

Agenda app: Fantastical 2

agenda app fantastical 2 tele2Heb je een iPhone? Dan is Fantastical 2 misschien wel de allerbeste agenda app. De app is namelijk ontzettend duidelijk, snel en makkelijk in gebruik. Bovendien kun je ‘m super makkelijk synchroniseren met de Fantastical 2-app op je Mac. Zo kun je dus agendapunten die je op je Mac inplant meteen zien op je iPhone, en omgekeerd.

Fantastical 2 kost 3,49 euro en is beschikbaar voor iOS.

Agenda app: CloudCal

agenda app cloudcal tele2Geen iPhone? Don’t you worry. Ook voor Android-telefoons zijn er een heleboel goede agenda apps beschikbaar die je helpen niets meer te vergeten. Zo is de agenda app CloudCal een must. Helemaal gratis en origineel. Hiermee kun je al je agenda’s bundelen, waaronder die van je Facebook- en Google-accounts, waardoor je de verjaardag van je tante nooit meer vergeet. En het uiterlijk van CloudCal is ook gewoon heel chill. Dus picture perfect planningen: check. 😉

CloudCal is gratis beschikbaar voor Android.

Agenda app: Google Calendar

agenda app google calendar tele2Simpel en snel, dat is Google Calendar! Met deze app plan je supersnel een afspraak in én hier kun je andere mensen ook voor uitnodigen. Ideaal als je een avondje uit met je vriendengroep wil plannen. Zo weet je meteen hoeveel animo er is. Hoef je dat niet in de groeps-app te doen, waar het gesprek – voor je het weet – wordt gekaapt door die ene vriend die altijd een sh*tload aan gifjes spamt.

Google Calendar is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Agenda app: Outlook

agenda app outlook tele2Een fantastische alles-in-1 app. Dát is Outlook! Dit is niet alleen een agenda app, je kunt er ook mee mailen en contacten in opzoeken. De app is ontzettend gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daarnaast kun je de app ontzettend goed beveiligen met een vingerafdruk. Ideaal als jij geen pottenkijkers in je agenda en mails wil.

Outlook is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Agenda app: My Study Life

agenda app my study life tele2Gebeurt het je weleens dat je te laat begint met studeren voor dat lastige examen? Kan de beste overkomen! Maar met de My Study Life app gebeurt je dat niet nog een keer. Dit is namelijk de perfecte app om je lessen, colleges en te maken huiswerken mee in te plannen. De app herinnert je aan het werk dat je nog moet doen: vergeten is dus geen optie. Handuuuuuuug!

My Study Life is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Wat vind jij de beste agenda app?