aftelklok-aftel-apps-Tele2-Blog
28 - 12 - 20203 min. leestijd

De beste aftelklok en aftel-apps voor 2021

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Time to confess: wij kunnen niet wáchten tot 2021 begint! Zeker nu Oud & Nieuw alweer bijna voor de deur staat, tellen we af tot het nieuwe jaar begint. Hoe? Met een aftelklok als aftel-app. Sta je ook te popelen tot 2021 begint? Wij zetten de handigste apps om af te tellen voor je op een rij!

Met een aftel-app zie je meteen hoe lang het nog duurt voor het nieuwe jaar begint. Perfectemundo om op het juiste moment de champagne te poppen of te starten met je goede voornemens. Wil je weten wat de beste aftelklokken en aftel-apps zijn? We got your back.

De beste aftelklokken en aftel-apps

Tijd voor the final countdown? Pak je aftel-app of aftelklok er maar bij! Wees gerust: of je nu een kekke iPhone 12 Pro of een net zo’n blitse Samsung Galaxy S20 hebt, we zochten apps voor je uit voor Android én iOS.

Big Days: stijlvolle aftelklok en aftel-app

Bigdays365-aftelklok-Tele2-Blog

Wil je in stijl aftellen naar het nieuwe jaar? Big Days is dan een prima aftel-app. Je bepaalt zelf waarnaar je aftelt en kiest daar per aftelevenement een passend plaatje bij. Dit kan een mooie afbeelding zijn uit de database van Big Days, maar je kunt natuurlijk ook je eigen foto’s hiervoor gebruiken. Ideaal om tijdens het aftellen al helemaal in de stemming te komen voor het nieuwe jaar waarvoor je aftelt!

App image
Big Days – Aftellen
Rating starRating starRating starRating starRating star

Stijlvolle app om uw evenementen eenvoudig en snel te onthouden!

Aftel-app om af te tellen naar gebeurtenissen

Aftellen gebeurtenissen-aftelklok-Tele2-Blog

Wil je een aftelklok om af te tellen naar 2021? Of juist om te zien hoe lang het nog duurt tot het nieuwe seizoen van je favo serie uitkomt? De Aftellen Naar Gebeurtenissen (gratis voor iOS) en Aftellen-app (gratis voor Android) zijn als aftel-app daarvoor jouw perfecte match. Met deze apps bepaal je zelf easy-peasy waarvoor je wilt aftellen. Voor het nieuwe jaar? Je verjaardag? De release van de nieuwe Samsung? Of toch je relatie anniversary met je liefje? Aan jou de keuze!

Extra nice aan deze twee apps? Je kunt een widget toevoegen aan je startscherm om in een oogopslag te zien hoe lang het aftellen nog duurt. Dat maakt deze aftel-apps extra goed als aftelklok!

Aftelklok online: dagenaftellen.nl

Dagen-aftellen-aftelklok-Tele2-Blog

Hoef jij niet per se een aftelklok te hebben, maar wil je wel graag weten hoe lang het nog duurt tot het nieuwe jaar? De website dagenaftellen.nl is dan je beste vriend! Hartstikke goed in al zijn eenvoud. Geen poespas, gewoon een datum invullen waarvan je wilt weten hoe ver weg het nog is. Perfect als je snel even wilt weten hoe ver weg iets is waar je erg naar uitkijkt. Niet alleen in dagen, maar ook in uren, minuten én seconden. Start the countdown!

Optel- én aftel-app in één

Days-counter-aftelklok-Tele2-Blog

Een aftel-app die je ook als optel-app kunt gebruiken: dát is de Countdown & Count Up Timer voor iOS. Ideaal als je wilt weten hoeveel dagen het nog is tot dat nieuwe spel uitkomt. Maar ook top als je graag een aftelklok bij de hand hebt voor het nieuwe jaar. Perfect Android-alternatief: de gratis Days Counter-app.

Handige aftel-app voor school

Countdown-Widget-aftelklok-Tele2-Blog

Een aftelklok waarmee je direct ziet wanneer je welke toets hebt is handig om het overzicht te houden. Zo weet je precies wanneer het handig is om te starten met leren. Ook hiervoor is een handige aftelklok: de aftel-app Exam Countdown Lite. Hier voeg je zelf je toetsen aan toe én hun datums. En ja: je kunt de app natuurlijk ook gebruiken als aftelklok voor het nieuwe jaar. Twee vliegen … juist!

App image
Countdown Widget
Rating starRating starRating starRating starRating star

Countdown to your events in special ways! Such as: “In 178,326 heartbeats!”

Sneller aftellen op oudejaarsavond

Schiet het aftellen op oudejaarsavond maar niet op? Tijd om de aftel-app of aftelklok even links te laten liggen. Tijd voor leuke dingen! Zoals iets lekkers maken in de Airfryer? Deze Airfryer recepten-apps got your back. Of voor het nieuwe jaar begint nog online een zwoele date vinden? Pak dan de Facebook Dating-app erbij. Kun je daarna meteen in je aftel-app bijhouden hoe lang het nog duurt tot je volgende date 😉 Scorend het nieuwe jaar in. Ka-ching!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt