tijd-30-seconds-app-Tele2
02 - 03 - 20202 min. leestijd

Zin in een spel? Probeer de 30 Seconds app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Of je er nu heerlijk een avondje voor vrij gepland hebt of je huisfeestje écht wel een boost kan gebruiken: een bordspel is altijd een goed idee! En hoe handig is het als je ‘m gewoon altijd uit je broekzak kan toveren, waar je ook bent? Met de online 30 Seconds app speel jij een spel wanneer het jou uitkomt. Check hier alle ins en outs.

Hoe werkt de 30 Seconds app?Bordspel-30-seconds-app-Tele2

Mega simpel! Nadat je de app gedownload hebt, kun je namelijk direct spelen. In dit partyspel wordt de kennis van jou en je teamleden flink op de proef gesteld. Zo is het aan het hele team om binnen dertig seconden zo snel mogelijk de meeste namen te raden. Hoe je dat doet? Op basis van beschrijvingen. Een teamlid trekt een kaartje en krijgt daarop verschillende namen te zien die hij of zij moet omschrijven. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je Linda de Mol moet omschrijven, maar ook fictieve figuren als Shrek of diensten als Het Goede Doel. Kortom: dit spel zit vol actie en spanning én het is nog eens megagezellig ook! 😉

30 Seconds app: dit zijn de spelregels

Ja, ja, ja. We weten nu dus al een beetje hoe de app werkt, maar wat waren de precieze spelregels ook alweer van thirty seconds? Voorkom dat je broertje of die oudtante valsspeelt en check the rules gewoon even. Hier komen ze…

Dit mag je WEL doen…
– de naam op het kaartje op elke manier omschrijven, dus ook zingen, neuriën of gebaren.
– woorden als ‘en’, ‘de’, ‘het’, ‘and’ en ‘the’ gebruiken als ze in de naam voorkomen.

Dit mag je NIET doen…
– de naam op het kaartje op welke manier dan ook opnoemen.
– verwijzen naar een letter van het alfabet.
– namen benoemen die zijn afgeleid van de naam op het kaartje.
– omschrijvingen maken met ‘klinkt als’ of ‘rijmt op’.
– wijzen naar iets.

Nog meer spelregels nodig? Je vindt ze in de app.

Zelf online 30 Seconds spelen? Download de app

Dus ben je nog op zoek naar iets leuks waar je die kringverjaardag mee kan opleuken? Of gewoon een tof spel voor onderweg of op reis? Je kan de 30 Seconds app gemakkelijk downloaden voor Android en iOS. Wel moet je hier eenmaal €5,49 voor betalen, maar dan heb je het spel ook altijd bij je én hoef je never nooit bang te zijn om je te vervelen met deze offline multiplayer die gewoon digitaal in het Nederlands beschikbaar is.

Nog meer apps waarmee jij je sowieso nooit verveelt? Check de Doublicat app om je eigen memes te maken of deze coole Apple Acrade games.

Heb jij de 30 Seconds app al?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt