iphone xr
only data

 • Nu met € 192,- voordeel
 • Korting op 10GB, 20GB en Unlimited Data
 • Bundels geldig in de EU
Shop nu jouw iPhone Xr
Samsung Galaxy S9 dubbel

Samsung
Galaxy S9

 • Nu met € 216,- voordeel
 • Korting op 10GB, 20GB en Unlimited Data
 • Supersnel 4G internet
Check de S9 deal
Huawei Mate 20 Pro bellen doe je met data hero

Huawei
Mate 20 Pro

 • Tijdelijk € 144,- voordeel
 • Korting op 10GB, 20GB en Unlimited Data
 • Bundels geldig in de EU
Check de Mate 20 Pro deal
4G Sim Only data

sim only
nu 15 11
/Mnd

 • Only Data 10GB
 • Tijdelijk € 96,- voordeel
 • Schandalig snel 4G
Check Sim Only 10GB
4G Sim Only data

sim only
nu 28 25
/Mnd

 • Unlimited Data & Bel/SMS
 • Tijdelijk € 72,- voordeel
 • Trek 't internet helemaal leeg
Check Sim Only Unlimited

geen bundel
Onbeperkt bellen

Bellen kan tegenwoordig vanuit je internetbundel.
Met bijvoorbeeld deze apps kun je bellen over het internet. Kost je alleen data. Handiggg!
Only Data - bellen met apps

drop je belbundel
ga only data

Mobiel bellen met je telefoon, maar dan over internet. Een abonnement met internetbundel is alles wat je nodig hebt. Wij noemen het Only Data. We geven jou nu extra korting op dit abonnement.
Ga voor een deal met telefoon of Sim Only, uiteraard op het supersnelle 4G-netwerk van Tele2. Omdat het kan.
All you need is data
Alleen Data

Bellen met Only Data. Leuk dat wij van Tele2 het aanbieden maar hoe gaat dit in de praktijk in z’n werk? In dit artikel leggen we uit hoe je het allemaal voor elkaar krijg met je mobiel. Belangrijk is wel dat je een toestel hebt dat 4G ondersteunt, omdat het best veel vergt van je internetverbinding. En dan is de kwaliteit van je gesprek via Whatsapp, Skype, FaceTime het beste.  Juist ook omdat je met deze apps kunt videobellen. Wat is er nou leuker om iemand live te zien en te horen in plaats van klassiek bellen. Wel is het verstandig om een flink abonnement aan te schaffen voor het videobellen. Want je gebruikt best veel data en dus dikke GB. Laten wij hier nou een oplossing voor hebben: Bundels van 2 tot aan 20 gb data en dat voor een supergoeie prijs. Een betere deal vind je niet, ook omdat wij het beste netwerk hebben!
Heb je al genoeg argumenten verzameld om gebruik te maken van ons eigen supersnelle 4G netwerk in combinatie met een van de flitsende telefoons of gewoon de ongelooflijke voordelige Sim Only deal? Nee? Lees dan verder op deze pagina.

Internetbellen

Het bellen via internet brengt veel voordelen met zich mee. Zeker als je een abonnement afsluit bij Tele2. Hé dat rijmt. Nee alle gekheid op een stokje. Er is wel een aantal dingen waar je op moet letten. Bij WhatsApp en FaceTime kun je alleen mensen bereiken die ook die app hebben geïnstalleerd. Op Skype hoeft dat niet maar dan moet je weer apart beltegoed kopen om te kunnen bellen naar andere nummers buiten je contactlijst op Skype. Wil je compleet gratis je vrienden willen bereiken dan raden wij WhatsApp aan. Want ook bij FaceTime kun je alleen je vrienden of familie FaceTimen als die een Apple device hebben. Dus als (voorlopige) winnaar komt Whatsapp uit de bus. We zeggen er voorlopig bij want de ontwikkelingen gaan zo snel. Voor je het weet is er weer een nieuwe app waarmee je via het internet kunt bellen.
Bij Tele2 vind je de beste deal als je supersnel 4G wilt in combinatie met een Sim Only. Als je een mobiel zoekt met abonnement dan hebben ook veel voor je in petto. Omdat het kan.

De eerste provider met Only Data

Only Data-abonnementen: alleen beschikbaar bij Tele2.
Wel lekker hè dat we met je meedenken. Dat proberen we al een tijdje te doen. Tele2 is namelijk de eerste provider in Nederland met een Only Data abonnement voor je smartphone of Sim Only speciaal voor jou. Dat is toch prima, je betaalt alleen voor wat je gebruikt. En in jouw geval is dat data! Wil je toch even bellen met iemand? Dan kan hoor. Wij kunnen ons voorstellen dat bijvoorbeeld jouw oma nog geen WhatsApp heeft. Al zijn er ook al veel oma’s die het wel hebben, vergis je niet. Maar in het geval dat jouw oma nog geen smartphone in bezitten, dan kun je haar evengoed bellen hoor. No worries. En als oma jou wilt bellen op je Only Data telefoon? Geen probleem, je bent gewoon ouderwets supergoed bereikbaar op je telefoonnummer. Lekker hè?

Veelgestelde vragen

Kan ik nog wel bellen en gebeld worden?

Ja natuurlijk, je bent gewoon nog te bereiken op je eigen telefoonnummer, voor traditioneel bellen betaal je per minuut.

Met welke databundels is dit abonnement te kiezen?

Een abonnement zonder verplichte belminuten is te combineren met een 2, 5, 10 20 GB databundel. Het is dus niet te combineren met een Unlimited databundel.

Kan ik dit abonnement gebruiken in mijn tablet?

Nee het Only Data abonnement is niet bedoeld voor gebruik in data only apparaten, zoals een router of dongle.

Wat zijn de kosten als ik bel of SMS?

Je betaalt €0,15 per minuut/bericht.

Kan ik een huidig abonnement omzetten naar een Only Data abonnement?

Nee, dat is niet mogelijk.