Inloggen
Webmail

Eenvoudig je webmail bekijken.

Inloggen
MijnTele2

Kies eerst het product waarvoor je wilt inloggen op MijnTele2.

4G

4G is het übersnelle mobiele internet van de toekomst. Met Tele2 komt het 4G netwerk ook voor jou binnen handbereik. Dat betekent sneller mobiel internet dan ooit!

Bekijk de 4G ready telefoons

4G NETWERK 
VAN TELE2

In de recente frequentieveiling heeft Tele2 de vergunning gekregen om een nieuw 4G netwerk te bouwen. Dat betekent dat we bedrijven en consumenten sneller mobiel internet kunnen bieden tegen een lagere prijs.

Door ons 4G internet, ook wel LTE genoemd ben je straks niet langer afhankelijk van WiFi voor razendsnel internet. We geloven dat iedereen altijd online moet kunnen zijn en er geen verschil meer bestaat tussen vast en mobiel internet. Met ons 4G internet zorgen we er voor dat je razendsnel internet hebt op elk scherm, op ieder moment en op elke plek! Nooit meer grenzen aan jouw mobiele internet ervaring; dat is ons doel.


4g symbool

Een wereld  van verschil

Het 4G netwerk is een nieuwe techniek die mobiel verkeer volledig digitaal en daardoor veel sneller maakt.

wereldbol
  • Veel sneller

    De vergelijking tussen de huidige 3G standaard en 4G kun je het beste vergelijken met een zandweggetje en de nieuwe 6-baans A2. Verkeer kan er veel sneller overheen rijden waardoor zij sneller op de plaats van bestemming aankomen.

  • Streamen geen probleem

    Het 4G netwerk maakt mobiel internet dus veel sneller. Webpagina’s laden sneller dan ooit en ook het streamen van video’s vanaf mobiele devices is geen enkel probleem meer. Met de komst van 4G is er geen enkel verschil meer tussen WiFi en mobiel internet.

  • Lage kosten

    Ook niet onbelangrijk om te vermelden: de kosten blijven relatief laag voor het verzenden en binnenhalen van data met 4G internet.

Wanneer kun je 4G van Tele2 verwachten?

We hebben de ambitie om zo snel mogelijk een commercieel 4G aanbod te lanceren. Nu we de licentie hebben, zijn we aan het bekijken op welke termijn we 4G internet kunnen aanbieden. We houden je op de hoogte van alle 4G ontwikkelingen.

kalender symbool